Diner op de molen

Door Administrator, 13 september, 2022
Diner op de molen

Vrijdag, 26 augustus, was dan eindelijk zover. Drie koppels hebben een avondje doorgebracht op het gelegenheidsterras bovenop de stelling van de molen. 

Afgelopen winter, in het midden van de kerstbomen en de oliebollenverkoop, werd een loterij gehouden, ten bate van de restauratie van de wieken en de kap. Begin februari al waren de winnende loten bekend gemaakt. Alle, bijna veertig, prijzen waren uitgereikt en hadden hun weg reeds gevonden naar de gelukkigen. Alleen voor de hoofdprijzen - een diner voor twee op de stelling van de molen - was dat  nog niet het geval. Immers was een zwoele zomeravond toegezegd. Bovendien liever ná de restauratie, onder een frisse vernieuwde kap, dan tijdens de verbouwing op een molen zonder hoofd. 

Heel zwoel was de avond helaas niet, door een frisse wind die over de stelling woei, maar dat mocht de pret gelukkig niet drukken. Er is genoten van een heerlijk driegangendiner, dat ter plekke op het molenplein bereid werd door Silvia’s Catering op Rolletjes. Op het menu stond onder andere een Deventer mosterdsoep, kip uit de oven en een panna cotta als nagerecht. 

Een unieke gebeurtenis!

 

Sponsoren